helgen gick fort..

redan måndag!

I fredags & lördags var vi i stugan i järbo allihopa. Igår var vi i sthlm och drack glögg tillsammans med magnus släkt.. mycket trevligt! Malte var såå duktig, sov hela vägen dit & hem.. var glad & snäll hela tiden (som vanligt:))


solen skiner, Hedvig är hemma och...

jag har tvättstugan:( fy vad tråkigt, men väldigt nödvändigt. Ska byta maskin nu sen tar vi en prommis medan den tvättar. På em kommer det hemleverans med en större säng :) Kan behövas eftersom Lillplutten inte vill sova i sin säng men sussar sött hela natten om han får sova med oss. Så då får han göra det!
Fast hur kan man ta störst plats när man är minst??!

så här känner vi för tvättstugan idag ;)


morot & potatis

det är grejer det! Maltis smaskar i sig och tycker det är gott =) Spottar inte ut lika mycket, även fast det ser ut som matkrig när vi är klar;)

Nu ska vi gå till farmor & farfar en sväng.. fanns tydligen nystickade sockor till lillen där.

Ikväll kommer Magnus hem.. vi längtar:)

det borde vara okej..

att tjuvstarta och sätta upp lite stjärnor & stakar idag va?? Det är ju bara några dagar för tidigt. Jag ska göra det förbjudna nu :)

dag har vi..

* klappat händerna
* kollat lampan
* ätit morot/potatispurè
* varit ute i regnet
* haft farmor & ulla på besök

trots denna stressiga dag;) har vi (eller snarare jag) dammsugit & torkat golvet.

duktiga killen

nu kan älsklingen klappa händerna.. såå duktig. Jag sitter framför och säger klappa händerna & han klappar för fullt. Så söt lillplutten!

natten

har varit vild.. Malte har levt om som en liten galning. Kastar sig fram & tillbaka i sängen. Vaknar och gråter emellanåt.. undrar varför? Kanske drömmer han?
Sov iaf ikapp det mot morgonen, han ville ha mat halv 8 var vaken en stund sen sov vi lugnt och stilla tills kl 12?? :) skönt!

Grått & trist väder idag så vi har nyss tagit en promenad till ica. Nu ska jag fixa lunch.. massa grönsaker i ugnen. Blev så sugen på det :) Lillplutten ska få majs för första gången idag, hoppas det är godare än potatis. Han ligger fortfarande & sover i vagnen, somnade precis när vi kom hem. Så han ligger fullt påklädd vid balkongdörren.

Magnus drog till västerås tidigt imorse så nu får vi inte se honom förens på torsdag:(

Helgen

Lördag blev det att fira Sussi som fyllde 30.. väldigt trevligt med god mat.

Malte åkte till mormor & morfar, fick sova över där så vi hade barnfritt. Låg o tittade på film men bestämde oss för att lägga oss tidigt o sova ut. Ganska snart hördes det hur Magnus sussade sött medans jag låg och vred och vände på mig typ trehundramiljonergånger. Såå typiskt när man väl bara får sova ostört. Somnade till slut och vaknade med världens Malte längtan. Helt otroligt vad jag saknar honom efter en natt.. mammas älskling!

Lillplutten har precis kommit hem men sover fortfarande i bilstolen.. vill bara slita upp & pussa på honom men får hejda mig tills han vaknar:)

Nu blir det att koka en potatis som lillhjärtat ska få smaska på när han vaknar.

blev en gul

Malte har nu fått en fin gul sulky.

Nu väntar vi på att Magnus ska komma hem från jobbet så vi kan börja vårat fredagsmys.
Lillen sitter i sin lekhage och leker med favvotelefonen :) (den låter ganska mycket!)


då var det dags..

sova middag! (för oss är det middag, vi var uppe med tuppen imorse)

lite äckliga..

alltså änderna vid kanalen. Vi var och tittade på dem idag. Malte tyckte dom var väldigt intressanta. Sen kom hur många som helst, jättenära. Jag blev rädd o skulle gå därifrån men dom liksom omringade oss. Jag tog sats o körde vagnen o dom hann precis flytta på sig. Antar att dom var sur för att vi inte hade nått ätbart med oss. Fast med det där beteendet kommer dom aldrig få mat av mig.

Göteborgsresa

10 december åker vi på våran årliga shoppingresa till götet. Blir Maltes första tågresa & hotellvistelse.. hoppas han gillar det!
Så idag blir det till att köpa en ny vagn.. en sulky. Som vi snabbt och smidigt kan packa in & köra lätt bland alla butiker:)


Tråkigt väder idag igen!

Men vi har iaf varit ute en sväng.. ska fixa lunch till mig & Malte sen ska vi faktiskt ut igen. Har fått användning av mitt nya fjällräven regnställ. Ett mycket bra köp!

Känner för att baka men har inga ingredienser hemma, får se om lusten håller i sig så kanske det blir att handla på em.

Lillplutten sover så bra på nätterna nu, man är helt utsövd när man vaknar :)

Så här mysigt hade Magnus & Malte i söndags..


härliga bilder!

Har nu fått bilderna vi fotade på finaste ungen.. blev så himla bra. Nu ska det handlas ramar!

Fick jättefina blockljusmanschetter av syrran som jag har kollat på.. hon är bara fööör bäst alltså:)

Magnus är kvar i västerås o jobbar hela veckan=inte kul.

Nu är lillen trött och ska sova, själv ska jag kolla på desperate housewives.

sovmorgon

Duktiga killen sov till halv 9 idag.. skönt!
Vi har tagit en promenad i det trista vädret, blev att springa i lite affärer på stan också.

Nu ska lillen få potatis, går bättre och bättre för varje dag.

Sen kommer moster med foton från Gimlin. Dom är efterlängtade!



Låt vintern komma..

Nu kan det gärna få bli snö & kallt så jag får använda min nya snygga supervarma jacka :)
Fjällräven eskimo parkas.


vild!



Fick låna hem Hedvig några dagar förra veckan. Vet ju att hon har det såå bra hos Jojjo som enda "barnet":) Hemma blir det ju lite i andra hand. Skönt för henne att vara i stallet om dagarna som hon är van med. Fast nog saknar man henne så snart får hon nog flytta hem igen. Klokare & snällare hund finns inte.

Lilla barnet är såå vild.. inte stilla en sekund. Kryper jättebra och har nu börja ställa sig upp vilket ibland lyckas riktigt bra & ibland blir det störtdykning.

älskade fina unge <3

Potatis

är fortfarande INTE gott men gick lite lättare idag iallafall.. lillhjärtat!


Fredagsmys

Äntligen fredag.. iof är det fredag hela veckan när man är mammaledig:) Kvällen ska tillbringas i stugan i Järboskogen. I helgen ska det tapetseras och sätta in ett fönster på loftet. Kommer bli hur fint som helst.

Idag har jag varit till läkaren o kollat upp min fula knöl på foten. Ev kanske jag får operera bort den =) Kan ju knappt ha några skor på mig nu, gör jätteont.
Världens bästa moster åkte från jobbet och tog Malte på en promenad medans jag undersöktes.

Nu ska vi ta en prommis till ica & köpa blöjor.


Börjar blogga igen!

Blev sugen på att börja blogga igen.. får se hur länge det håller i sig den här gången. Alla bra namn var ju upptagna så det fick bli Relly efter den finaste hästen.

Idag har vi gjort debut i lekparken. Gunga var spännande, särskilt att titta på pojken som gungade bredvid:)

Malte har nyss somnat så nu ska jag fortsätta läsa min bok, försökte läsa den i morse men det var svårt med vaken unge som bet mig i ögat & drog i boken åt alla håll. Den är såå spännande nu!

Sen väntar vi på moster Sara, då ska vi visa hur man äter potatis.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0